Oldal kiválasztása

Street Fighter x Tekken videók és képek

Street Fighter x Tekken videók és képek

Friss látnivalók érkeztek a Comic-Con-on leleplezett Street Fighter x Tekken összeolvadásból, ami Yoshinori Ono elmondása szerint két éven belül, valamikor 2012-ben mutatkozhat majd be.

San Diego-ban, az idei Comic-Con rendezvényen mutatkozott be a Capcom és Yoshinori Ono legújabb verekedős játéka, a Street Fighter, Tekken házasságból egyesült Street Fighter x Tekken – képek erre -, ami a producer elmondása szerint két éven belül jelenhet csak meg, azaz valamikor 2012-ben. Ono a Famitsu-nak adott interjúban elárulta, azért volt szükség a korai bejelentésre, mert a rajongóknak szerettek volna kedveskedni, így az igazi nagy meglepetésekre és bejelentésekre csak a jövőre esedékes Captivate 2011-en kerül majd sor, ami a Capcom saját rendezvényeként van számon tartva.

 

A két játék hőseit összeresztő Street Fighter x Tekken a Street Fighter IV motorjával lesz meghajtva, és a tervek szerint PS3-ra és X360-ra fog megjelenni. A Namco által készítette Tekken x Street Fighterről egyelőre nincsenek információink, de ha igazak a pletykák, akkor a "folytatás" leghamarabb 2013-ban vagy 2014-ben debütálhat.

Translate »