Oldal kiválasztása

Halo: Reach előrendelés

Halo: Reach előrendelés
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mostanában úgy tűnik, lassan nálunk is elkezd megszületni az előrendelések hagyománya, főleg annak is köszönhetően, hogy ehhez immáron hivatalosan is XBOX LIVE tartalom is jár! A hírben megtalálhatjátok az MS-től kapott részleteket.

2010 szeptember 14-én kerül az üzletek polcaira a legendás Halo sorozat befejező része a Halo: Reach, amely megjelenése alkalmából a Microsoft egy különleges akcióval kedveskedik a játékot előrendelő vásárlóknak. Azok akik a viszonteladóknál vagy azok online felületein a játék bármely kiadását előrendelik (Standard, Limited, Legendary) minden eddiginél jobb ajándékban részesülnek, ugyanis megkapják a Halo Wars című játékot is.

Hogy a Halo: Reach szeptemberi megjelenése és az Xbox LIVE novemberi bevezetése még emlékezetesebb pillanat lehessen, ezért a játékot fejlesztő Bungie és a Microsoft még egy speciális ajándékkal kedveskedik az előrendelők számára. Az előrendelő vásárlók a játékkal együtt megkapnak egy LIVE kódot, amelyet az Xbox LIVE magyarországi bevezetésének kezdetétől, 2010 novemberétől lehet majd érvényesíteni. A kód hozzáférést biztosít egy a kampányban és a többjátékos módban is használható  speciális  „Spartan Recon” sisakhoz.

                                                 

A Halo: Reach megjelenése más szempontból is mérföldkőnek számít, hiszen ez lesz az első Microsoft által forgalmazott Xbox 360 játék, amely hazai kiadásában is megtalálhatóak lesznek az Xbox LIVE kódok a letölthető kölönleges tartalmakért. Ezért minden vásárló 48 órás Xbox Live Gold tagságot is kap szintén ajándékba, így mindenki bepillantást nyerhet az Xbox LIVE izgalmakkal és élményekkel teli világába.

A „Limited” verzió vásárlói egy exkluzív elit páncélt kapnak a multiplayer csatákhoz, míg a „Legendary” kiadás vásárlói az elit páncél egy különleges változatát kapják meg.
Mivel Magyarországon a  rendkívüli érdeklődésnek köszönhetően két nap alatt elővételben elfogyott a játék „Legendary” kiadása, ezért a rajongóknak javasolt mihamarabb előrendelni az extrákban bővelkedő „Limited” változatot.

Translate »