Oldal kiválasztása

Medal of Honor: Warfighter – Hunt Map Pack bejelentés

Medal of Honor: Warfighter – Hunt Map Pack bejelentés

Kicsit még odébb van a Medal of Honor: Warfighter megjelenése, az EA azért már most bejelentette a játék első, decemberben megjelenő, két új térképet tartalmazó pályacsomagját, a Hunt Map Packet.

A Hunt Map Pack a Bin Laden utáni éveken át tartó üldözés jegyében született, a két új helyszínt ugyanis a híres terrorista sokáig valósnak vélt rejtekhelyeinek otthont adó lokációk ihlették. Ennek megfelelően a Darra Gun Market egy olyan törzsi kisfalu, ahol mindössze két törvény érvényesül: a vendégszeretet és a bosszú. Nincs az a rendőr, aki ide bemerné tenni a lábát, a törvényeket pedig a helyi törzs vezetője hozza. A Pakisztánban található helyszín otthona tucatnyi feketekereskedőnek és olyan fegyvergyártónak, akik mindenféle alapanyagokból tákolják össze a csúzlikat. Idegenek eddig még sose léphettek be ide, így keresve se találhat az ember magának jobb helyet, ha szeretne elrejtőzködni.

 

Chitral szintén Pakisztánban található, s sokáig úgy hitték, Bin Laden itt rejtőzködik. A vidéki, hegyekkel szabdalt környékben sok a völgy, s sok olyan hely van, amit hónapokon keresztül nem lehet megközelíteni, többek között a hó, és az utak rossz minősége miatt. A negyedben közel 1200 kiseb falu található szétszórva, így szinte lehetetlen bárkit is megtalálni.

 

A DLC december tizenhetedikén mutatkozik be, előrendelők számára ingyen, míg mindenki más £7.99-ért kapja majd meg.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »