Oldal kiválasztása

Dead Space 2 trailer, képregény és animációs film

Dead Space 2 trailer, képregény és animációs film

Az idei Comic-Con-on jelentette be az Electronic Arts, hogy a képregényes megvalósítást kapott Dead Space 2 előzmény, az Ignition mellett képregény és animációs film formájában is szerencsét próbál a franchise.

A Dead Space kapcsán nem először kapunk animációs filmet és képregényt, a mostani bejelentések azonban a jövő év elejére datált második részhez kapcsolódnak. Első körben az év végén, decemberben megjelenő Dead Space: Salvage képregényt vehetjük majd a kezünkbe, mely egy maroknyi szélhámos bányász történetét meséli majd el, akik The Magpies-nak nevezik magukat. A bányászok egy véletlen folytán felfedeznek egy elhagyatott bányászhajót, az USG Ishimurát, de mire ráeszmélnek, hogy egy élő rémálom kellős közepébe csöppentek, már késő.

 

Egy hónappal később, 2011 januárjában debütál az animációs film, a Dead Space: Aftermath, melynek középpontjában az Aegis VII katasztrófája áll. A kormány az ügy kiderítésre érdekében egy kutatócsoportot küld a helyszínre, akik a probléma megoldását egy Marker-másolat létrehozásában látják.

 
 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »