Oldal kiválasztása

Mafia 2 artwork pályázat

Mafia 2 artwork pályázat

Legyél részese a Mafia 2 hivatalos magyarországi promóciójának. Az egész ország megismerheti a munkád. Tervezd meg a Mafia 2 hivatalos magyarországi plakátját.

Augusztus végén mutatkozik be a fiktítv Empire City-ben játszódó második Mafia, melynek hazai promóciójában akár Te magad is kiveheted a részed, ugyanis a játék magyarországi forgalmazója, a CNG Kft. egy artwork versenyt indít, melynek részleteiről lentebb tájékozódhattok:

 

 

Fődíj:  
 • A plakát látható lesz a Mafia 2 játékot árusító üzletekben, üzletláncok boltjaiban továbbá esetlegesen egyéb hirdetési felületeken is. *
 • Mafia 2 ajándékcsomag. Tartalma: Mafia 2 játék az igényelt platformra(PC,PS3, XBOX), MAFIA 2 Official USB-Stick, Mafia 2 hivatalos póló
 • A nyertes neve és a győztes pályázati munka látható lesz a nagyobb gamer oldalakon, és internetes portálokon továbbá a CNG.HU és a Mafia2.hu weboldalán.
 
* A plakát nyilvánosságra hozatalához a játék hivatalos forgalmazója a Take2 hozzájárulása szükséges.
 
Pályázati feltételek:
 
 1. A pályamunkákat a info@mafia2.hu címre kell benyújtani. Benyújtási határidő: 2010. augusztus 10. 10.00 óra. A pályázati anyagokat jpg formátumban, maximum 1 MB méretben lehet benyújtani a győztes pályázótól azonban a következő formátumban és méretben fogjuk elkérni a plakát-tervet:
 • A2 méret (420×594 mm)
 • Felbontás min. 300 dpi
 • .psd formátum
 • 5 mm kifutó-vagyis a terv az oldalszélektől számított 5 milliméterig nem tartalmazhat a plakátkép szempontjából releváns kép- és szöveganyagot.  
 1. A pályázatnak tartalmaznia kell a Mafia 2 játék hivatalos lógóját
 2. A pályázati anyagot a benyújtás napján elérhetővé kell tenni a fent említett győztes pályázati anyagra megkívánt méretben és formátumban a zsűri esetlegesen megkeresése esetén.
 3. A pályamunka tartalmazhat a képanyagon kívül szlogent, erre azonban a hivatalos forgalmazó a változtatás jogát fenntartja. A legjobb szlogen kiötlőjét a plakátanyagtól függetlenül a zsűri különdíjjal jutalmazza.
 
Egyéb:
 • a plakát-tervhez kötelező logo illetve egyéb a plakáthoz esetlegesen felhasználható képanyag, layer letölthető a Mafia2.hu oldalról
 • A győztes pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul az általa készített terv nyilvánosságra hozatalához
 • A győztes pályamunka reményeink szerint a Mafia 2 hivatalos plakátjaként fog nyilvánosságra kerülni, így a plakát műfaji sajátosságait (egyszerűség, átláthatóság, etc) célszerű figyelembe venni.
Translate »