Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Úton van az új Hitman

FRISSÍTVE: Úton van az új Hitman
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mindenki kedvenc kopasz bérgyilkosa, a 47-es 2011-ben ismét visszatér. Legalábbis egy most napvilágot kép arról árulkodik, hogy az IO Interactive sorozata jövőre új taggal bővül.

Hivatalos bejelentés ugyan nem érkezett, de egy promóciós artwork arról árulkodik, hogy az IO Interactive csapata a Kane and Lynch folytatása után visszatér régi sikerei gyökeréhez, a Hitmanhez. A kép szerint 2011-ben jelenhet meg a folytatás, aminek pontos részletei egyelőre még nem ismertek.

 

A képet az a Great Graphics tette közzé, akik legutóbb a Kane & Lynch 2 kapcsán működtek együtt a Square Enix-szel és a dán stúdióval, így a hivatalos megerősítés ellenére nehéz elképzelni, hogy kacsa lenne a hír. Ha valóban érkezik az új felvonás, akkor a 47-es bérgyilkosnak ez lesz az ötödik küldetése – Hitman: Codename 47 (2000), Hitman 2: Silent Assassin (2002), Hitman: Contracts (2004) and Hitman: Blood Money (2006).

 

Frissítve: 2010.07.21. 17:14:01

 

Az IO Interactive PR menedzsere, Tom Stratton egy közleményben cáfolta a hír valóságértékét. A kép állítólag csak a művész portfóliójának a része, így az nem reprezentál semmiféle új Hitman-játékot.

Translate »