Oldal kiválasztása

Milo: Tech-demóként végzi?

Milo: Tech-demóként végzi?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mindannyiunk emlékeiben élénken éldegél a tavalyi E3-as Project Natal demó, amelyet a Lionhead Studios egyik fantasztikus bemutatója, a Milo koronázott meg. A kis srác egy amolyan digitális barátként mutatkozott be…

A Milo projekt sokak figyelmét keltette fel egy évvel ezelőtt, amikor Peter Molyneux és csapata egy fantasztikus demonstrációval mutogatta, mire képes valójában a szintén akkoriban leleplezett, mozgásérzékelős kamera, valamint az a köré épített mesterséges intelligencia. A kisfiú felismerte arcunkat, hangunkat és szavainkra cselekedett is szorgosan, tehát amolyan digitális barátként volt elképzelhető. Azóta eltelt egy év, de úgy tűnik, hogy Milo sohasem fog különálló játékként megjelenni, megőrzi tech-demói mivoltát.

 

Aaron Greenberg szavaiból ítélve a Lionhead Studios műve nem igazán fog továbblépni, megmarad annak, aminek eredetileg szánták. Mindemellett, Peter Molyneux azt állítja, a projektet tovább fejlesztik, köszönik szépen jól van, de arról, hogy valaha is megjelenik-e ténylegesen a produkció, nem beszélt a francia uraság. Milo-t egyébként sokan azzal vádolták, hogy előre letárolt színház volt, nem valós időben produkálta mindazt a meghökkentő dolgot, amit anno mi is megtapsoltunk.

Translate »