Oldal kiválasztása

Ghost Recon: Future Soldier – Új képek, friss infók

Ghost Recon: Future Soldier – Új képek, friss infók
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Splinter Cell: Conviction mellé osztogatott Ghost Recon: Future Soldier bétakulcsok felhasználásával hamarosan kipróbálható lesz az új rész, addig azonban a franciáktól származó képekkel és infókkal kell beérnünk.

Jean-Bernard Jacon, a játék producere mesélt a VG247 csapatának a játékban felbukkanó négy karakter, a mérnök, a mesterlövész, a kommandó és a felderítő képességeiről. Korábbi előzetesünkben alaposan kiveséztük mind négy frakció képességeit, a producer azonban kiegészítette az eddig közzé tett infókat. E szerint a mérnök nem csak légi és szárazföldi drone-t irányíthat majd, hanem az elektromos támadások – EMP – ellen védelmet nyújtó mágneses teret is felhúzhat a csapat köré. A kommandós a "legnagyobb és legütősebb" eszközökkel szerelhető majd fel, a mesterlövésszel pedig hatalmas távolságban lévő célpontjaikat is könnyedén levadászhatjuk majd. A célzást elősegítendő, kapni fogunk egy olyan kiegészítőt, ami minden egyes célpont identitását felfedi majd, többek között rengeteg adatot közölve.

 

A Ghost Recon: Future Soldier idén ősszel fog megjelenni, a hivatalos bejelentés szerint X360-ra, PS3-ra és Wii-re, és friss pletykák szerint nem kizárt, hogy Natal támogatást is kap az új epizód. A vadonatúj koncepciós rajzokat a galériában leshetitek.

Translate »