Oldal kiválasztása

Splinter Cell: Conviction – Hetente jönnek a DLC-k

Splinter Cell: Conviction – Hetente jönnek a DLC-k
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nem indult zökkenőmentesen a Splinter Cell: Conviction tengerentúli premierje, a franciák azonban kezdik összeszedni magukat, és egy nagyon dicséretes akcióról rántották le a leplet.

A hét elején mutatkozott be a tengerentúlon a Splinter Cell: Conviction X360-as verziója, mely egyes visszajelzések szerint egyszerűen kifagy a második pálya alatt. A hibát állítólag csak azon játékosok tapasztalták, akik a LIVE-on keresztül letöltötték a játékhoz készült első sebtapaszt. A UbiSoft utána járt a problémának, annak forrását már feltárták és orvosolták, így már mindenki nyugodtan nyüstölheti Sam Fisher új, ütős epizódját.

 

További jó hír, hogy a UbiSoft a holnapi naptól kezdve, heti rendszerességgel, minden csütörtökön közzé tesz egy vadonatúj, ingyenes DLC-t, amit a játék Extrák menüjén keresztül szerezhetünk majd be. A csomagok új fegyvereket, eszközöket, kiegészítőket és Deniable Ops pályákat fog tartalmazni. Az első pakk már holnaptól elérhető lesz, és egy ütős fegyvert, egy MP7A1 géppisztolyt fog tartalmazni.

Translate »