Oldal kiválasztása

Készül a Modern Warfare 3

Készül a Modern Warfare 3
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hivatalos bejelentés ugyan nincs, de az Activision és az Infinity Ward két kirúgott munkatársa között zajló pereskedés dokumentumai egyértelmű jeleit tartalmazzák a Modern Warfare 3-nak.

Az Infinity Ward két korábbi vezetője, Jason West és Vince Zampella az Activision döntését követően – mint ismeretes, kirúgták őket -, azonnal beperelte a kiadót, ma reggel pedig kiszivárogtak a bírósághoz benyújtott dokumentumok, amik egyértelművé tették, készül a Modern Warfare harmadik része.

 

A papírok szerint a két úriember még 2008-ban csatlakozott és írt alá egy egyezséget az Activisionnel, melyben megállapodtak a kiadóval a Modern Warfare 2-ről és a jövőben megjelenő Infinity Ward játékokról szóló részletekről. West és Zampella tulajdonképpen ezt a szerződést rúgták fel, az urak ugyanis új stúdiót szerettek volna alapítani, amivel a Modern Warfare 3 előmunkálatait szerették volna késleltetni. Az így kialakult pozícióelőnyt felhasználva az újbóli tárgyalások során máris jobb helyzetből indulhatott volna az Infinity Ward. Nem kérdés, súlyos dollármilliókon folyik a két fél közötti vita.

Translate »