Oldal kiválasztása

Aliens: Colonial Marines – Zöld utat kapott

Aliens: Colonial Marines – Zöld utat kapott
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A SEGA látva az Aliens vs. Predator kezdetei sikereit úgy döntött, zöld utat ad az a hasonló témában rajthoz álló, augusztus óta jegelt Aliens: Colonial Marines-nak, amit a Gearbox csapata készít.

A SEGA tavaly még három Aliens témájú játékon is dolgozott, a kiadó azonban év vége felé véglegesen elkaszálta az Obsidiannál készülő Aliens RPG-t, míg a Borderlands-cel sikert sikerre halmozó Gearbox műhelyében készülő Aliens: Colonial Marines-t a Rebellion e hónapban megjelent játékának, az Aliens vs. Predator sikerének függvényében állította volna hadrendbe.

 

Az erős közepesre sikeredett Aliens vs. Predator pedig hozza az előzetesen várt eredményeket, így a SEGA zöld utat adott a csapat alapú FPS-nek, ami egy augusztusban tett kijelentés szerint durván egy év múlva kerülhet fel a polcokra. A Gearbox elnöke, Randy Pitchford kitörő örömmel üdvözölte a döntést, hiszen a játékon a Sega és 20th Century Fox párosával már jó ideje dolgoznak, így kár lett volna a kukába hajítani a projektet, mely Pitchford szerint ez lesz karrierje csúcspontja és egész életében ezt a játékot akarta elkészíteni.

Translate »