Oldal kiválasztása

Felhasználóbarátabb lesz a Dead Or Alive-sorozat

Felhasználóbarátabb lesz a Dead Or Alive-sorozat

Tomonobu Itagaki viharosra sikerült távozása a Team Ninja éléről eddig különösebben nem éreztette hatását, ám ez a jövőben megváltozhat, ugyanis a csapat a tradíciók mellett újításokat kíván eszközölni.

Yoshinori Ueda, a PlayStation Portable-re készülő, bunyómentes Dead Or Alive: Paradise producere egy friss interjúban úgy nyilatkozott, hogy a patinás sorozat következő darabja már egy felhasználóbarátabb alkotásként láthat napvilágot, ugyanis a széria kreátora, Tomonobu Iatagaki távozása után sokkal inkább hallgatnak majd a játékosok visszajelzéseire. Ez persze nem azt jelenti, hogy totális megújuláson eshet át a brand, megtartják a jól bevált, tradicionális elemeket, de sok ponton a játékosok szája ízéhez igazítják az esetleges ötödik részt.

 

A csapat nem titkolt célja ezzel, hogy megtartsák a meglévő rajongókat, ugyanakkor további célközönséget is meg tudjanak a pozitív változásokkal érinteni. Yoshinori Ueda nem erősítette meg az újabb iteráció készítését, a fenti sorok hivatalosan csak szándékként vannak jelen a Team Ninja életében, a producer és gárdája jelenleg a hamarosan megjelenő Dead Or Alive: Paradise-re összpontosít. Amennyiben összerakják az ötödik epizódot is, nagy az esély rá, hogy a PlayStation 3 sem marad ki ezúttal a szórásból, a múltban már voltak erre utaló, pletykaszintű mocorgások.

Translate »