Oldal kiválasztása

BioWare – A Dragon Age 2 grafikája álomszép lesz

BioWare – A Dragon Age 2 grafikája álomszép lesz
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Greg Zeschuk, a BioWare társalapítója és alelnöke a Joystiq-nak adott interjúban mesélt a Dragon Age második részéről, melynek munkálatait már el is kezdte a kanadai csapat.

A tavaly megjelent Dragon Age: Origins abszolút nem meglepő sikereket könyvelt el, a BioWare pedig hosszútávra tervez a játékkal. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy tavaly áprilisban adott nyilatkozat, amikor is Greg Zeschuk az MTV-nek elárulta, hogy közel másfél-két évre elegendő extra tartalom áll rendelkezésükre az ősszel megjelent Dragon Age: Origins-hez. És ha ez se lenne elég, akkor már javában készül a második rész, amiről szintén Zeschuk nyilatkozott.

 

A BioWare prominens alakja a Joystiq-kal osztotta meg az örömteli hírt, az úriemberrel készült interjúban pedig kiderült, hogy a második rész esetében az egyik kulcsfontosságú elemen, a grafikán fognak rengeteget javítani. Már készül az új, esetleg módosított technológia, ami majd meghajtja a Dragon Age 2-öt, de részleteket egyelőre nem árulhatott el Zeschuk. Az biztosnak tűnik, hogy az első rész vizualitása megmarad, illetve kibővül.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »