Oldal kiválasztása

Nem lesz új Half-Life 2010-ben?

Nem lesz új Half-Life 2010-ben?

A Game Informer értesülései szerint idén se kapunk új Half-Life játékot, így aki azért imádkozott, hogy végre megérkezik az Episode Three, az most elkezdhet sírni.

A Game Informer februári száma szerint idén is Half-Life nélkül maradnak a rajongók, viszont a magazin információi alapján egyelőre tisztázatlan, hogy a névtelen informátor egy teljesen új epizódra, esetleg a Half-Life 3-ra, vagy a több mint két éve várt Half-Life 2: Episode 3-ra utal. Utóbbi története kezd komoly, és nevetséges múltra visszatekinteni, hiszen a Valve pont azért tervezett epizódikus kiegészítőt a második Half-Life-hoz, hogy azokat évente a polcokra dobja, ehelyett a harmadik felvonásról a két év alatt mindössze annyit sikerült kinyögnie a gárdának, hogy fejlesztés alatt áll.

 

A magazin a Valve kapcsán megemlíti a pár hónappal ezelőtt bejelentett Portal folytatást is, amiről szintén semmit nem tudni. Egyelőre csak annyi biztos, hogy az első rész szülőanyja új kihívások keresése miatt elhagyta a Valve kötelékét, így valószínűsíthető, hogy a Portal 2 se idén fog napvilágot látni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »