Oldal kiválasztása

Késik a Splinter Cell: Conviction

Késik a Splinter Cell: Conviction

A R.U.S.E. mellett másik februárra datált játékának, a Splinter Cell: Convictionnek a megjelenését is elhalasztotta a UbiSoft, így áprilisnál előbb nem kapjuk kézhez Sam Fisher bosszúkalandját.

Az új Splinter Cell játék eredetileg tavaly októberben jelent volna meg, a UbiSoft azonban nem tudta tartani a határidőt, így idén februárra passzolta át a premiert. A ma tartott pénzügyi konferencián azonban a befektetőknek tartott beszámolóban úgy nyilatkozott a cég illetékese, sajnos még tovább kell várnunk Sam Fisher új kalandjára. AZ X360-ra és PC-re is készülő új rész így valamikor áprilisban látogatja meg a boltok polcait.

 

Apró adalék, hogy a cég a napokban jelentette be, a korábban bemutatott, a játék prológjaként funkciónáló co-op mód az osztott képernyős funkciót is támogatja majd. Mint ismeretes, a kooperatív mód közel hat órányi plusz játékórát kínál és a prológus időben két hónappal előrébb jár, mint Sam Fisher kalandja, és két új, eddig ismeretlen hőst ismerhetünk majd meg. Daniel Sloane-Suarezt, fednőve Archer és Mikhail Loskovot, akit Kestrel fedőnéven fogunk megismerni.

Translate »