Oldal kiválasztása

Tovább késik az I Am Alive

Tovább késik az I Am Alive
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Még a 2008-as E3-on mutatkozott be a UbiSoft túlélő-horrorja, az I Am Alive, azonban ahelyett, hogy folyamatosan kapnánk az anyagokat, mindig csak halasztásról tudunk beszámolni.

És ez sajnos most lesz másként, ugyanis a francia csapat produkciója a cég aktuális pénzügyi jelentése szerint ismét késni fog, így az augusztusban beígért 2010 áprilisa – 2011 márciusa közötti időpontok egyikét se tudja tartani a játékot készítő UbiSoft. A friss információk szerint valamikor 2011-ben jelenhet meg az I Am Alive, amiről egyelőre nem sokat tudunk.

 

A játék helyszínéül Chicago szolgál majd, illetve annak megmaradt romjai, ugyanis az USA nagyvárosát egy pusztító földrengés rázza meg. Főhősünk, Adam Collins az egyik túlélő, aki a kialakult helyzet átvészelése mellett Alice nevű barátnőjét próbálja meg felkutatni a város romjai között. Az ötleteteket olyan filmekből merítették, mint az Armageddon, a Titanic, a Cloverfield, a Jericho és a Lost. A fejlesztők célja, hogy egy olyan FPS-t hozzanak tető alá, melyben a hangulat visszaadása lesz áll a középpontban. A fegyvereknek nem igazán lesz jelentősége, például egy üres puska is rémísztőleg hathat a ránk támadókra, de akár egy üveg víz is lehet majd túlélésünk kulcsa.

 

Emlékeztetőül a 2008-as E3-as trailer:

Translate »