Oldal kiválasztása

Need for Speed: Undercover – Újabb száguldás érkezik

Need for Speed: Undercover – Újabb száguldás érkezik

Az EA első embere, John Riccitiello a következő Need for Speed részről is mesélt a William Blair & Companys 28th Annual Growth Stock Conference-n.

John Riccitiello, az EA jelenlegi CEO-ja a chicago-i konferencián már beszélt a BioWare 2010-es terveiről és a következő Keresztapa-játékról, így nem túl meglepő, hogy a cég másik ismert brandjéről, a Need for Speed-ről is ejtett pár szót.

Beszéde során elismerte, hogy a ProStreet tényleg nem lett olyan, amilyennek várták, éppen ezért a jövőben komoly változtatásokat eszközölnek. Ennek első lépése, hogy a korábban feszített tempóban dolgozó van vancouver-i csapat a jövőben két részre bontva dolgozik párhuzamosan egy-egy részen, így a korábbi 1 éves fejlesztési idő két évesre hízott. Riccitiello reményét fejezte ki, hogy ez az új modell újra az arcade játékok csúcsára repíti majd vissza a korábban szebb napokat is megélt sorozatot, mely természetesen a most leleplezett epizóddal is újítani szeretne. A beszédben elhangzottak szerint egy küldetésalapú  rész lesz az Undercover, mely kicsit a The Transporter – itthon Szállító – című filmre hajazna. Bővebb infók valószínűleg az E3-on.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »