Oldal kiválasztása

Real Girlfriend – Élethű virtuális barátnő

Real Girlfriend – Élethű virtuális barátnő
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Unatkozol otthon? Esetleg épp barátnő hiányban szenvedsz? És még igazi kocka is vagy? Akkor a Real Girlfriend a Te játékod! Itt ugyanis egy megdöbbentően részletgazdag körítés mellé kaphatsz barátnőd magadnak, akire még költened se kell.

A japán fejlesztésű Real Kanojo, vagyis a Real Girlfriend egy igazi virtuális macát varázsol a képernyőnkre, akivel teljesen élethű interakcióba léphetünk – persze nem úgy, ahogy most sokan gondolják. Ehhez mindössze egy webkamerára van szükség, a játék ugyanis támogatja az arcfelismerős technológiát, így minden egyes mozdulatunkra reagálni fog szívünk választottja. Például ha kérdezünk tőle, akkor jobb esetben válaszol, ha bólogatunk, akkor arra is lesz reakció. Emellett lehetőségünk lesz "fizikai" kontaktusra is, megsimogathatjuk, megpaskolhatjuk, megölelhetjük virtuális barátnőnket.

 

A Real Girlfriend támogatja a 3D-s szemüvegeket, így megfelelő kijelző esetén az illúzió kellő mélységeket kap, emellett szélesvásznon is élvezhetjük a látottakat, a játék pedig Windows 7-re optimalizált. A dolog egyetlen szépséghibája, csak Japánban jelenik meg a játék, így mi nyugatiak nem próbálhatjuk ki a virtuális csajozás örömeit.

Translate »