Oldal kiválasztása

Pletykaveszély: Újabb X360 árcsökkenésről csiripelnek

Pletykaveszély: Újabb X360 árcsökkenésről csiripelnek
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nem rég számoltunk be egy esetleges X360 árleszállításról. Két nagyobb áruházlánc is 50 dollárral olcsóbban árulja a redmondiak konozolját.

A Wall Mart és a Toys R Us áruházlánc szórólapjai után a Circuit City legfrissebb papírosai is olcsóbb X360-at hirdetnek. A különbség a mostani szórólap esetén az, hogy az összes eddig létező Xbox 360 verzió árzuhanáson esik át, így a Core csomagtól kezdve, az Elite-n át a Premiumig mindegyik valamelyest olcsóbban lesz kapható augusztus 12-től.

A háttértároló hiányától szenvedő Core csomag 299 dollár helyett 280 dollárba kerül majd, míg a 20 GB-os merevlemezt magában foglaló Premium pack 399 amerikai zöldhasú helyett augusztus 12-től csak 350$-ba kerül majd. A csúcskategóriás Elite pedig 479 dollár helyett csak 450 darab Washington elnököt ábrázoló papírosba kerül majd. Aki esetleg még így is csak fanyalogva vásárolna a tengerentúlon gépet, annak még megemlíteném, hogy bónuszként mindenki kap a vásárlás után egy ingyen Table Tennis játékot, amit a Rockstar követett el.

Hozzászólások

Translate »