Oldal kiválasztása

Valerian és az ezer bolygó városa – Szinkronizált előzetes

Valerian és az ezer bolygó városa – Szinkronizált előzetes
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Luc Besson következő nagy dobása a Valerian és az ezer bolygó városa lesz, aminek az előzetesét most már szinkronizáltan is élvezhetünk.

Már egyszer láttuk a Valerian és az ezer bolygó városa előzetesét, de most már szinkronizáltan is elérhető. Igaz sok mindent nem tudunk meg a szinkron minőségéről, de a látványvilág még sokadik újranézés után is elképesztő!

A film története: Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »