Oldal kiválasztása

Prince of Persia: The Forgotten Sands részletek

Prince of Persia: The Forgotten Sands részletek

Befutottak a Prince of Persia: The Forgotten Sands első komolyabb információi, részletei és látványtervei, így végre részletesebb képet kapunk az új epizódról, ami visszatér a The Sands of Time trilógiához.

A UbiSoft által kiadott sajtóközlemény szerint a The Forgotten Sands visszatér az előző trilógiához és történetileg a The Sands of Time és a Warrior Within között játszódik majd a Herceg legújabb kalandja. Főhősünk ezúttal Azadot hátrahagyva bátyja pompás királyságába látogat majd el, azonban titokzatos gonosz erők porig rombolják a királyi palotát, aminek mi is szemtanúi leszünk. Ekkor veszi kezdeté a Prince of Persia: The Forgotten Sands epikus meséje, melyben főszereplőnkkel, a Herceggel az ősi Időhomok erejével felruházva kell megváltoztatnunk a dolgok alakulását.

 

A játékmenet szinte semmiben se fog különbözni az előző trilógiában megismerttől, ismét akrobatikus mutatványok, ügyességi részek, valamint a több ellenfél elleni egyeidejű küzdelmek adják majd a gerincét a játéknak. Az új rész látványáért az Assassin’s Creed részeket is meghajtó Anvil motor felel majd, így nem kell attól tartanunk, hogy hiányt szenvedünk majd az epikus jelenetekből.

 

A megjelenés a Sands of Time mozifilmmel egyidőben, azaz jövő májusban lesz esedékes, a játék pedig igazi multiplatform cím lesz, hiszen a The Forgotten Sands Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PC-re, Wii-re, PlayStation Portable-re és Nintendo DS-re is érkezik. A galériában megtekinthetők az első látványtervek.

Translate »