Oldal kiválasztása

Modern Warfare 2 – Tavaszi DLC meglepetés

Modern Warfare 2 – Tavaszi DLC meglepetés
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Korábban már jeleztük, 2010 tavaszán tervezi megjelentetni az Infinity Ward a Modern Warfare 2 első letölthető tartalmát. A cég közösségi menedzser, Robert Bowling ezt most meg is erősítette.

Még a Modern Warfare 2 megjelenése előtt, október elején jelentettük, az Infinity Ward a játék megjelenése után is támogatja majd a közösséget, többek között letölthető tartalmak formájában. Az akkori bejelentés szerint tavasszal érkezik az első DLC, ez pedig most hivatalosan is megerősítést nyert, a cég közösségi menedzser, Robert Bowling Twitter oldalán ugyanis hivatalos közleményt adott ki. Arról persze nem esett szó, mit is fog taralmazni az első pakk, de egyes források szerint új játékmódot, esetleg a Spec Ops-ot bővítő funkciók, küldetések lehetnek az első lehetséges kiegészítések.

 

A Call of Duty sorozat amúgy a napokban érte el a 3 milliárd dolláros állomhatárt, amit összesen 55 millió eladott korong termelt ki. Bobby Kotick, az Activision elnöke szerint ezzel minden idők legsikeresebb szórakoztatóipari franchise-a lett a brand, ami a modern történelem egyik legismertebb címévé nőtte ki magát. Ebből a hárommilliárd dollárból csak a Modern Warfare 2 több mint 550 milliót termelt ki.

Translate »