Oldal kiválasztása

Dead Space 2 hírmorzsák

Dead Space 2 hírmorzsák

Megérkeztek az aktuális Game Informer magazinban leleplezett első hivatalos Dead Space 2 hírmorzsák, így kiderült mikor és hol játszódik majd a folytatás, és a multiplayer is megerősítést nyert.

A RelyOnHorror csapata összegyűjtötte a Game Informer magazinban olvasható Dead Space 2 előzetes lényegesebb infóit, így rengeteg érdekességre derült fény a történet és a játékmenet kapcsán. Biztossá vált, hogy a főhős személye megmarad, azaz a második részben is Isaac Clarke mérnököt fogjuk alakítani, a történet pedig három évvel az első rész után jár, a helyszín pedig egy űrállomás lesz, a Sprawl.

 

A fejlesztők nyilatkozata szerint az első részhez képest még jobban rágyúr a folytatás a horror részekre, így Isaac túlélhetetlen helyzetekbe keveredik és rengeteg boss-szal találja majd szembe magát. Főhősünk spéci ruhájának köszönhetően ezúttal is elhagyhatja az űrállomást és a végtelen űrben is akcióra számíthat. Befolyásolhatjuk majd lebegésünk irányát, miközben bármikor tűzharcba keveredhetünk.

 

Az új helyszínről is rengeteg érdekességet árultak el a stúdió munkatársai. Sprawl egy organikus, véletlenül felhúzott űrváros, amit a Szaturnusz egyik holdja köré építettek. A hatalmas "várost" természetesen nem egy ember építette, így érződni fog a helyszínen, hogy több, elkülönülő negyedekből áll. Lesznek kormányzati negyedek, iskolák, középületek, bevásárlóközpontok, lakónegyedek, egyszóval egy valódi, lélegző város érzetét kelti majd. A Sprawl mellett állítólag az első rész helyszíne, az Ishimura eltörpülhet, úgyhogy hatalmas bejárható területekre számíthatunk.

 

És a változás szele főhősünket, Isaac-ot is megcsapja. A mérnökként ténykedő főszereplő ezúttal már beszélni is tud, és eddig sem szegényes fegyverarzenálja egy újabb példánnyal, a Javelin Gun-nal bővül majd. A többjátékos módról nem sokat árultak el a készítők, így csak annyi biztos, készül és állítólag nagyon szórakoztató lesz, ahol taktikusan darabolhatjuk el a haverokat.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »