Oldal kiválasztása

Stormbirds – Ígéretes projektet törölt a THQ

Stormbirds – Ígéretes projektet törölt a THQ

Egy fantasztikusnak ígérkező, légiparádéval felérő alkotást dobott kukába a THQ. A Juice Games által fejlesztett Stormbirds azonban egy CGI videóval mégis kedveskedik számotokra.

A Juice Games neve bizonyára nem ismeretlen számotokra, ugyanis ők követték el a Juiced autóscsodát, amivel végül hírnévre és tekintélyre tettek szert. A THQ fel is karolta a csapatot, akik jó ideje egy merőben új stílusú produkción dolgoztak, azonban a kiadó fejeseinek nem tetszett, amit kézhez kaptak, így azt egy az egyben a kukába dobták.

 

A hírt a művészeti részleg egyik munkatársa, Greg Calvert jelentette be, aki a szomorú hírrel egyidőben rengeteg koncepció rajzot és egy nagyon ütős renderelt CGI kedvcsinálót is elérhetővé tett. A Stormbirds néven futó projekt eredetileg PC-re, X360-ra és PS3-ra lett volna elérhető, azonban a THQ nem adott felszállási engedélyt a játéknak, mely kicsit az Ace Combat és az idén debütáló Tom Clancy’s: H.A.W.X. keveréke lett volna. A kiadó december elsején leállította a munkát és a mintegy 30 alkalmazottat szélnek eresztette. A csodálatos CGI videót a RealtimeUK kezemunkáját dicséri.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »