Oldal kiválasztása

Vízalatti mobil az Ocean Reeftől

Vízalatti mobil az Ocean Reeftől

Amikor már azt hinnéd, nincs az a hely, ahol kicsit is magad mögött hagyhatod a modern kor vívmányait, és valóban kikapcsolódhatsz, akkor jön az Ocean Reef, és egy az egyben rád cáfol.

A telekommunikáció hihetetlen mértékben történő fejlődésének köszönhetően manapság szinte a világ bármely pontján, akár földön, vizen, levegőben, esetleg az űrben is kezdeményezhetünk telefonhívást. Utóbbi esetében például Skype-olhatunk az ISS-űrállomásról, de hívást kezdeményezhetünk a Mount Everest csúcsáról, vagy bármely sivatag közepéről. Az Ocean Reefnek köszönhetően mostantól pedig bármely búvártúránk alatt is, így ha épp egy éhes fehér cápával, vagy édes, barátkozó delfinekkel nézel farkasszemet, akár azonnal megoszthatod mindezt szeretteiddel.

 

A cég már tévéreklámok formájában hirdeti is újdonsült szolgáltatását, melynek technikai oldalát nézve, még igencsak gyerekcipőben jár a vízalatti mobil. A búvárfelszerelésre szerelt kütyü tulajdonképpen egy, a víz felszínén lebegő kosárkaszerű valamiben található a mobil, ami aztán egy maximum 50 méteres kábel segítségével továbbítja az éppen búvárkodó tulajdonoshoz a hangot. Az Ocean Reef TV szpotjai ennél azért sokatmondóbbak, és hátha valaki kedvet kap hozzá!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »