Oldal kiválasztása

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!

Állandó rovatunk kicsit pihengetett, de Hollywood végre újabb médiaanyagokkal árasztotta el a világhálót, így lesz mit megosztani. Lesz vadonatúj Batman: The Dark Knight plakát, X-Akták első kedvcsináló, aztán új Múmia első trailer és az ifjú Indiana Jones palánta, Shia LaBeouf thrillerje, az Eagle Eye is bemutatkozik.X-Files – I Want to Believe:

A mostani első kedvcsináló korábban már látható volt oldalunkon, azonban Scully és Murder legújabb egész estés, a sorozattól teljesen különálló nyomozása HD minőségben még egyszer sem pompázott a Játékok.hu oldalán. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a ’90-es évek sikersorozatának legújabb blockbusteréről érdemes újfent megemlékezni, hiszen a debütálás napja is vészesen közeledik, amely július 25-én esedékes.

X-Files – I Want to Believe HD TRAILER 480p

X-Files – I Want to Believe HD TRAILER 720p

X-Files – I Want to Believe HD TRAILER 1080p

Eagle Eye:

A szeptember 26-án filmszínházakba kerülő thrillerben a negyedik Indiana Jones ifjú sztárja, Shia LaBeouf kerül komoly galibába. Az ifjú tehetség ezúttal olyan színészgárdával találta magát szemben, mint Michelle Monaghan és Billy Bob Thornton, ráadásul az a D.J. Caruso dirigálta a munkálatokat a "Sólyomszem" forgatásán, akivel korábban karrierje kezdőlökését megadó Disturbiában dolgozott együtt.

Eagle Eye HD TRAILER 480p

Eagle Eye HD TRAILER 720p

Eagle Eye HD TRAILER 1080p

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor:

A nyári moziszezon végéfelé sem fogunk unatkozni. Igaz, hogy az igazi nagyágyúk majd júniusban és júliusban próbálnak a tikkasztó hőség elől a hűvöst árasztó mozikba csalni bennünket, de azért augusztusra is marad meglepetés. A Brendan Fraser nevével fémjelzett Múmia-sorozat ugyanis trilógiává bővül augusztus elsején. Az első két rész egy kellemes, szórakoztató kalandfilm volt, melynek fő helyszínét az afrikai sivatag szolgáltatta, ahol fáraókkal és múmiákkal kellett Rick O’Connell kalandornak megbirkóznia. A harmadik epizódban kicsit fordult a kocka és a helyszín ezúttal Ázsia lesz, ahol egy ősidőkkel ezelőtt élt, véreskezű császárt, Hant sikerül a Himalája lábánál életre kelteni.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor HD TRAILER 480p

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor HD TRAILER 7200p

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor HD TRAILER 1080p

Rovatunk végére pedig három plakátot sikerült bezsúfolnunk. Batman: The Dark Knight, Hellboy 2 és a fent látható The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor pósztereiben gyönyörködhettek:

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »