Oldal kiválasztása

Modern Warfare 2 – 4,7 millió az első nap

Modern Warfare 2 – 4,7 millió az első nap

Megérkeztek a Modern Warfare 2 első napi eladási adatai, amit az Activision hivatalos sajtóközleményben ismertetett. A játék nemcsak az Egyesült Királyságban, de a világon is kasszát robbantott.

Az első eredmények a Chart-Track jóvoltából futottak be, így már délelőtt tudni lehetett, hogy a Modern Warfare 2 az Egyesült Királyságban hihetetlen rekordot döntött. A felmérések szerint 1,23 millió eladott példány adtak el Angliában az első napon, amivel könnyedén döntötte meg az eddigi rekorder GTA IV eredményét – 631 ezer korong. Ezzel az Infinity Ward produkciója csak a szigetországban 47 millió font bevételt termelt.

 

Ha viszont az Egyesült Államok eredményeit is figyelembe vesszük, akkor a mai naptól kijelenthetjük, minden idők legnagyobb szórakoztatóipari premierjét produkálta a játék, ugyanis a tengerentúlon és a szigetországban összesen 310 millió dollárt termelt ki a játék az első napon. Ez megegyezik az előző rekorder, a Grand Theft Auto IV teljesítményével, ha viszont az eladott példányszámokat hasonlítjük össze, akkor a Modern Warfare 2 messze felülmúlja a Rockstar játékát.4,7 millió példány talált gazdára a Modern Warfare 2-ből az első napon, ami több mint egymillióval több, mint amit a GTA produkált másfél éve.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »