Adrian Askarieh, a film producerének beszámolója szerint Willis a duó zsoldos tagját, azaz Kane-t alakítja majd. Lynch szerepére jelenleg még folyik a válogatás.

Askarieh szerint a forgatókönyv nagy sikert aratott. Állítólag Bruce Willis azt mondta, hogy ez az egyik legjobb akció forgatókönyv amit valaha olvasott, ő pedig az utóbbi húsz évben igencsak otthon van az akciófilmek terén. Hogy miről is szól ez az állítólagosan zseniális szkript?

 

"Az alap felállás ugyanaz, mint a játék esetében volt, ám részleteiben a film mégis más lesz. Nem veszünk át minden jelenetet a játékból, de tulajdonképpen a zsoldos történetét mondjuk el, aki egy skizofrén szociopatával társulva igyekszik megmenteni feleségét és lányát."

 

 

A film felvételei márciusban kezdődnek. A helyszínek még nem teljesen tisztázottak, de valószínűleg Dél-Amerikában, Európában és talán Luisianában is forgatnak majd. A rendezői székben az a Simon Crane ül majd, aki többek közt a Tomb Raider és a Trója rendezésében is segédkezett.

 

Producerként Askarieh-nek van némi tapasztalata ez ilyen jellegű témákban, ugyanis ő követte el annak idején a Hitman filmet és jelenleg párhuzamosan a Just Couse filmadaptációján is ügyködik. Hogy ezek mennyire bíztató információk, azt mindenki döntse el maga…

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás