Oldal kiválasztása

Jól teljesít a The Sims 3

Jól teljesít a The Sims 3
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hamarosan vadonatúj kiegészítővel jelentkező Sims 3 kiváló eladásokat produkált világszerte, így megjelenése óta már több mint hárommillió példányban kelt el.

Tegnap tartotta aktuális negyedévének pénzügyi konferenciáját az Electronic Arts, ahol a sok-sok érdekesség és pénzügyi adat mellett arra is fény derült, hogy az EA Maxis legújabb játéka, a pár hete megjelent The Sims 3 kiválóan teljesített a kasszáknál, és már több mint 3,7 millió példányban kelt el világszerte az új életszimulátor epizód.

 

Mindeközben arra is fény derült, hamarosan megérkezik a harmadik rész első kiegészítője, melyben egy világ körüli kaland részesei lehetünk. A bejelentés után a hivatalos sajtóközleményből újabb érdekességeket tudhattok meg:

 

 

„Teljesen felvillanyoz minket a The Sims 3 elmúlt hónapok során elért világszintű sikere, és lelkesen készülünk a játékélmény kibővítésére a The Sims történetének eddigi legrobusztusabb kiegészítőjével” – nyilatkozta Scott Evans, az EA The Sims részlegének ügyvezető igazgatója. „A játékosok életre szóló kalandra vihetik simjeiket. Sunset Valley és Riverview ismert vidékeitől távol eső tájakat fedezhetnek fel, izgalmas új életcélokat tűzhetnek ki maguk elé szerte a világban, híres, valódi helyszínek által inspirált tájakon. Átadhatják magukat a nyílt végű játékmenetnek, mely lehetővé teszi, hogy új városokat ismerjenek meg Kínában, Franciaországban és Egyiptomban. És – természetesen – meg is oszthatják egymással vadonatúj történeteiket.”
 
A játékosok új utakra vihetik simjeiket: most először látogathatnak el olyan tájakra szerte a világban, melyeket híres, valódi helyszínek inspiráltak, s ott új kalandokat kereshetnek. Bármi megtörténhet egy-egy egzotikus város nevezetességeinek felderítése közben! A kínai Shang Simlában a harcművészet mesterévé válhatnak, a franciaországi Champs Les Sims romantikus városában megmerítkezhetnek a kultúrában a nevezetességek felfedezése közben, az egyiptomi Al Simharában pedig ősi temetkezési helyek mélyén kutakodhatnak – életre szóló kalandok közepette! A játékosok sokféle kihívással nézhetnek szembe: titkos kincseket kereshetnek, új ismereteket szerezhetnek, új lehetőségeket aknázhatnak ki, új, egyedi személyiséggel bíró simekkel ismerkedhetnek meg, és megismerhetik kultúrájukat. Új stílusokat fedezhetnek fel utazásaik során, és személyes fotóik, videóik és történeteik segítségével mindent megoszthatnak a világgal. Ráadásul kapnak 1000 SimPoint kreditet is, amit a The Sims 3 Store-ban*** használhatnak fel, a játék PC / MAC verzióiban. Hamarosan eláruljuk, mi lesz az exkluzív online tartalom, amely csak a kiegészítő csomaggal lesz elérhető, annak megjelenésekor.
 
A The Sims 3 A világ körül 2010 elején érkezik mobiltelefonokra, valamint iPhone™ és iPod touch® platformokra az EA Mobile™ gondozásában. E változatok egyedi mobil játékmenet-megoldásokkal bírnak majd, amelyeket a következő hónapok során ismerhet meg a nagyközönség. A platformok szerinti elérhetőségről és az EA Mobile játékok árairól a www.eamobile.com oldalon tájékozódhatsz.
 
A The Sims 3 A világ körül és a The Sims 3 játékokról a www.TheSims3.com oldalon találsz további információt. A The Sims Studio által fejlesztett The Sims 3 A világ körül még nem kapott PEGI besorolást.

 

Translate »