Oldal kiválasztása

GAMESCom – CryEngine 3 demonstráció

GAMESCom – CryEngine 3 demonstráció
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Cevat Yerli a GDC Europe-on tartott előadásán arról beszélt, hogy 2012-ig nem nagyon fognak felbukkanni a következő generációs technológiák, így a jelenlegi motorokkal vígan ellesznek addig a fejlesztők.

Amíg a német CryTek a konzolokra fejlesztett CryEngine 3-on dolgozik gőzerővel, addig a csapat másik fele a következő generációs technológia kifejlesztésén ügyködik. Cevat Yerli, a frankfurti stúdió elnöke a GDC Europe-on tartott előadásán kijelentette három év múlva, azaz 2012-re biztosan elkészül az új engine, akár lesz megfelelő technológia, akár nem. Yerli állítása szerint ez a dátum pont abba a ciklusba esik, amikor a játékosok többsége épp két évenkénti PC cseréjét eszközli, tehát pont egy olyan intervallumba esne a következő CryEngine premierje, amikor úgyis szükség lenne a fejlesztésre.

A csapat jelenleg a GAMESComon promótálja a PS3-ra és X360-ra fejlesztett CryEngine 3-at, amit előbbi masinán futtatva prezentáltak a nagyközönség előtt. A videó kamerás minőségű, de azért a lényeg és a technológiai megvalósítások jól kivehetőek.

Translate »