Oldal kiválasztása

Filmhírek a nagyvilágból

Filmhírek a nagyvilágból

Két igazi ínyencséggel kapcsolatos hír futott be. Elsőként tekintsétek meg Indiana Jones legújabb kalandjainak forgatási felvételeit, majd járjatok Guillermo Del Toro csodájára, aki Frankenstein mozit fog rendezni.

A Vanity Fair egy szép kövér interjút készített George Lucas-szal és Steven Spielberggel a május 22-én mozikba kerülő Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull kapcsán, amely mellé három, a forgatásokon készült felvételeket is mellékelt az online magazin. Cate Blanchett most először látható Spalko, szovjet női titkosügynök bőrében. A beszélgetés írott formában itt olvasható, míg a megkaparintott alant látható mozgókép a kulisszák rejtelmeibe vezet be bennünket.

Guillermo Del Toro, A faun labirintusa és a Hellboy első és második részének rendezője elárulta, hogy régi vágyálma, hogy a filmtörténelem egyik nagy klasszikusát, a Frankenstein modern kori köntösbe öltöztetve filmvászonra vigye. Pechjére épp zajlik a forgatókönyvírók sztrájkja, így a történet papírra vetésének munkálatai teljesen leálltak, addig viszont gőzerővel készíti az illusztrációkat és megálmodott szörnyeinek kezdetleges rajzait. A teljes interjút itt olvashatjátok!

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »