Oldal kiválasztása

Comic-Con 09 – Dante’s Inferno, Assassin’s Creed 2 meglepetések

Comic-Con 09 – Dante’s Inferno, Assassin’s Creed 2 meglepetések
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Napokon belül elrajtol az idei, Comic-Con, ahol mind a UbiSoft, mind az Electronic Arts kellemes meglepetésekkel kedveskedik majd a kilátogatóknak.

Az Electronic Arts több kiállított játéka mellett bemutatja a DC Comic-szal karöltve készülő Dante’s Inferno képregénysorozazát. A Visceral Games játéka alapján egy hat részből álló mini-sorozatot hoznak össze, aminek első kiadvány idén decemberben látja meg a napvilágot. Az illusztrációért Diego Latorre (Hihetetlen Hulk), a szkriptért pedig Christos Gage (X-Men/Pókember, Wildcats) felel majd. Ha esetleg ki tudsz látogatni a héten rajtoló expóra, akkor akár a nulladik kiadványra is szert tehetsz majd. A játék amúgy januárban debütál, X360-ra és PS3-ra.

 

A Kotaku értesülései szerint a UbiSoft is meglepetéssel kedveskedik majd, mégpedig az Assassin’s Creed 2 kapcsán. Állítólag egy három külön részből álló rövidfilmet készít a csapat, ami a második rész elősztoriját meséli el, és kifejezetten a játék főhősének, Ezio apjára, Giovanni Auditore da Firenze fókuszál majd a sztori.

 

 

Translate »