Oldal kiválasztása

Nintendo Switchre is megjelenik a Pinball FX3

Nintendo Switchre is megjelenik a Pinball FX3
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

FRISS INFÓK: A Zen Studios 2017 decemberére halasztotta a Switch-verzió megjelenését, mivel beletettek még egy plusz funkciót: a játékot most már álló tájolásban is lehet játszani! A pontos megjelenési dátum: december 12.

A Zen Studios bejelentette a tegnapi nap folyamán, hogy nagy sikerű flipperjátékának a harmadik része decemberben a Nintendo konzoljára is megjelenik, ráadásul korábban nem látott funkciók is bekerülnek a Switch verzióba.

A megjelenés napján összesen 30 különböző asztal lesz elérhető, valamint ezt a számot a fejlesztők még tovább fogják növelni a későbbiekben. Ezek között olyan klasszikusok kaptak helyet, mint például a Vissza a jövőbe, E.T. vagy az Alien, de sorozat tematikájú pályákat is kapunk, ha csak a The Walking Dead-re, az Amerikai Fater-re vagy az Archer-re gondolunk.

Számos újdonsággal érkezik a Switch verzió

  • A játékba bekerült egy ügyességi rendszer is, mi szerint minél jobban teljesítünk a pályákon, annál több tapasztalati pontot kapunk, melyek után a játékos szintet lép.
  • Fejlett többjátékos funkciókA játék a tapasztalati pontjaink után, a számunkra legmegfelelőbb ellenfelet keresi meg.
  • Bárki elindíthatja a saját versenyét: A játékban bárkinek lehetősége van megszervezni a saját tornáját, ahol kiválaszthatja melyik pályákon folyjon a játék, illetve milyen játékmódban.
  • Cross-play: A Nintendo Switch tulajok összemérhetik ügyességüket a többi platform játékosaival
  • Új játékmódok: 1 labdás kihívás, 5 perces kihívás illetve Túlélő mód

Akár csak a többi platformon, a Pinball FX3 itt is ingyenesen letölthető lesz, és tartalmazza a Sorcerer’s Liar nevű asztalt, valamint a Switch-es megjelenés napján érkezni fog egy Carnivals & Legends névre keresztelt csomag az összes elérhető konzolra illetve PC-re.

 

Translate »