Oldal kiválasztása

Gears of War 2 újdonságok, mozifilm hírek

Gears of War 2 újdonságok, mozifilm hírek

Friss részletek érkeztek a Gears of War második része háza tájáról, valamint ezzel egyidőben a készülő mozifilm is hallatott magáról.

A Gears of War 2 premierje óta több mint ötmillió példányban talált gazdára világszerte, ezzel a franchise pedig átlépte a 11 milliós álomhatárt, ami nem kis teljesítmény. Az örömteli hír megünnepléseként arra is fény derült, hogy hamarosan érkezik a The Gears of War 2: All Fronts Collection, mely az összes eddigi letölthető tartalom – Combustible, Flashback, Snowblind – mellett hét vadonatúj, exkluzív térképet is tartalmazni fog, valamint kapunk egy  strategy guide-ot, exkluzív X360-as hátteret, egy posztert és egy Cliff Bleszinski vezető dizájner által kommentált bemutatót. A pakkot Dark Corners néven futtatja az EPIC.

 

A Dark Corners tehát hét vadonatúj többjátékos térképet tartalmaz majd, köztük olyanokat, mint a korábban törölt egyik kampány helyszínét, a Road to Ruint, melyben Dom és Marcus a lopakodás művészetével haladt volna előre. Az így kimaradt új játékelem azonban ezúttal helyet kap a játékban. A húsz dolláros/eurós pakk július 28-tól lesz megvásárolható. Első képek itt!

 

A mozifilm kapcsán az MTV-nek nyilatkozó Chris Morgan forgatókönyvíró árult el számos szaftos információt, így többek között olyan megnyugtató hírt közölt Morgan, miszerint nagyon jól haladnak a 2007-ben bejelentett mozifilm munkálatai. Az elkészült script kiváló elbírálást kapott a film jogaival rendelkező New Line Cinema-tól. A stúdió jelenleg az anyagi háttér megteremtésén fáradozik. A Gears of War filmet az a Len Wiseman rendezi, aki korábban az Underworld filmekkel és a Die Hard 4-gyel szerzett hírnevet.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »