Oldal kiválasztása

Guitar Hero dömping várható idénre is

Guitar Hero dömping várható idénre is
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén sem maradunk Guitar Hero játék nélkül, hiszen a hamarosan debütáló Metallica és a Greatest Hits mellé még idén kapunk egy ötödik epizódot, egy Hard Rock Van Halen alcímet viselő produktumot és egy Nintendo DS-re szán verziót.

Az év első felében, vagyis heteken belül megérkezik az Aerosmith mintájára készült Guitar Hero: Metallica, amit nem sokkal később, valamikor júniusban követ a Guitar Hero®, Guitar Hero II™, Guitar Hero® Encore: Rocks the 80s™ and Guitar Hero® III: Legends of Rock felhozatalából táplálkozó Greatest Hits. Aki azt hitte, hogy ezzel az idei évre le is tudtuk a lassan sorozatgyártásban érkező Guitar Hero adagot, az téved, ugyanis az Activison még idénre legalább három új, ezen néven futó projektet tervez.

 

Az egyik a jelenleg csak Guitar Hero 5 munkacímen futó epizód, ami szeptemberben debütálhat, de előtte augusztusban kapunk egy újabb részt, ami Hard Rock Van Halen alcímen fut majd, de az év utolsó felében, októberben érkezik az elektronikus zenei világba elkalauzoló DJ Hero, majd novemberben a Band Hero. A játékok mindegyike kapható lesz X360-ra, PS3-ra, PS2-re és Nintendo Wii-re is. Ezen kívül Nintendo DS-re is érkezik egy új Guitar Hero, a Modern Hits, melynek egyelőre nincs megjelenési dátuma.

Translate »