Oldal kiválasztása

Banner Saga Complete Pack

Banner Saga Complete Pack
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Akinek a figyelmét elkerülte volna a játék eddig: A Banner Saga egy gyönyörű, kézzel rajzolt világban játszódik, bár eme pozitív jelző csak a látványra használható. A történet és a világ körülbelül annyi szépséget rejt, mint egy évek óta üresen álló, szellem járta elmegyógyintézet. Az események következtében a játékos feladata, hogy saját döntéseivel befolyásolva a történetet terelgesse a megannyi, jól kidolgozott karaktert, s bizony ezeknek a döntéseknek súlya van, egy rossz mozzanat életről vagy halálról dönthet. Mindezt megfűszerezi egy taktikus, körökre osztott harcrendszer, mely a második részre még jobb és még mélyebb lett, mint eddig volt. (Tavalyi tesztünket itt olvashatod.)

A Complete Pack a méltán sikeres trilógia első két részét hozza el nekünk, remek pótlási lehetőséget biztosítva azok számára, akiknek egyik-másik rész kimaradt esetleg, vagy úgy önmagában újrajátszanák a történetet. Jómagam például csak az első résszel találkoztam, mobiltelefonon, így jól jött ez az egységes felállás, ahol egymás után tisztességesen nekieshettem a történetnek.

Ezen felül a csomag vásárlói megkapják a korábban csak DLC-ként érkező Survival Mode-t, ahol a feladatunk a 40. hullámon keresztül érkező ellenség leverése. Persze azok számára, akiknek már megvan a játék, ez a mód külön is letölthető, 5$-os áron.

Translate »