Oldal kiválasztása

Computer Art Forum – Legyél ott te is!

Computer Art Forum – Legyél ott te is!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Október 9-én nagyszabású országos rendezvény keretén belül ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját Magyarország legnagyobb számítógépes grafikai felnőttképző intézménye, a Mesharray Digital Media School.

 

A Computer Art Forum, más néven CAF célja, hogy a játékfejlesztés, animáció, film-utómunka, 3D vizualizáció, multimédia és design szakterületek hazai információs és technológiai találkozási pontja legyen.
 
A legjelentősebb hazai stúdiók szereplésével, az újdonságokat bemutató kiállításokkal és változatos előadásokkal nem csupán érdekes programot nyújt az érdeklődők számára, de kiváló fórumot is biztosít a szakma szereplői közti kommunikációhoz. Az intézmény, oktatási feladatain túl, e rendezvény megszervezésével hivatott közelebb hozni egymáshoz a szakmát és a számítógépes grafika szerelmeseit.
 
Az eseménynek a Magyar Telekom székház exkluzív kialakítású, 1500 négyzetméteres konferenciaközpontja ad otthont. A központi térként szolgáló hatalmas aula, az egyszerre 200 főt befogadó nagyterem, és a kisebb teremben párhuzamosan tartható előadások miatt ideális helyszín az iparágat érintő különféle aktuális témákban tartott bemutatóknak.
 
A hazai előadók között olyan nagy nevek szerepelnek, mint a Warhead játék révén jól ismert Crytek Hungary vagy Magyarország egyik legrégebbi utómunka stúdiója, a Post Edison. „Making of” bemutatóik által értesülhetünk a szakma legfrissebb híreiről, bepillantást nyerhetünk a stúdiók életébe és a közelmúltban készült produkciók kulisszatitkaiba is.
 
A kis teremben zajló kerekasztal-beszélgetésen a Mesharray egykori hallgatói osztják meg tapasztalataikat a pályakezdő fiatalokkal; értékes segítséget és támpontot adva, hogy az iskolában megszerzett tudással, hogyan kezdték el karrierjüket a 3d világában.
 
A Mesharray hivatalos oktatói szakterületük egy-egy specializált témájában tartanak bemutatót; a témák között szerepel az arculattervezés Adobe szoftverekkel, karaktermodellezés Autodesk 3ds Max-szel, vagy a videóvágás Apple Final Cut Pro segítségével.
 
A helyszínen igazi kuriózumként egész nap élő Vicon 8-as Motion Capture stúdió üzemel, ahol bárki megismerkedhet a digitális mozgásrögzítés rejtelmeivel.
 
Az Apple és a Dell Magyarország mellett számos további kiállító mutatja be speciális megoldásait, és legújabb grafikai munkaállomásait. Szakkönyveinek széles választékával lesz jelen a Perfact Kiadó. A rendezvény alkalmával kedvező, -35% áron kínálja többek között a Maya – 3D modellezés és animáció című könyvet.
 
A szintén idén 10. születésnapját ünneplő GameStar magazin nyílt beszélgetéssel, igazi meglepetéseket tartogató játéksarokkal várja a látogatókat. Itt a vállalkozóbb kedvűek tehetségüket és ügyességüket is megmérettethetik a megjelenés előtti játékok kipróbálásával.
 
A szervezők mindenkit szeretettel várnak! A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
 
Bővebb információért és a jelentkezésért látogassa meg a rendezvény hivatalos honlapját: http://www.computerartforum.hu/
Translate »