Oldal kiválasztása

A Brutal Legend miatt perelne az Activison?

A Brutal Legend miatt perelne az Activison?
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Activison perrel fenyegeti az Electronic Arts-ot és a Brutal Legendet fejlesztő Double Fine-t. Állításuk szerint kiselejtezett játékuk publikálási jogaival még mindig ők rendelkeznek.

Az Activison még a Blizzarddal való egyesüléskor dobta kukába a Brutal Legendet és fejlesztőcsapatát, a Double Fine-t. A Jack Balck közreműködésével készülő alkotás fejlesztőit az Electronic Arts karolta fel még decemberben, így a kaliforniai csapat látja el akiadói teendőket.

 

A Varietyazonban úgy tudja, hogy perrel fenyegette meg az Activison-Blizzard vezetősége a kiadót és a fejlesztőcsapatot, mondván a játék publikálásának jogai még mindig őket illeti. Eközben a publikálási teendőket továbbra se szeretné magára válalni a csapat. Az EA sajtóosztálya nevetségesnek nevezte a kérést, amit kicsit viccesen fogalmazott meg: "Valószínűtlen, hogy az Activision perbe kezdene: az olyan lenne, mintha egy férj családja elhagyása után beperelné a feleségét, mert az találkozott egy másik férfival." Az Activison egyelőre még nem reagált az EA reakciójára. A Brutal Legend a tervek szerint az év első felében jelenik majd meg Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re.

Translate »