Oldal kiválasztása

Friss GTA IV részletek

Friss GTA IV részletek
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az egyik angol magazin, a Games augusztusi számában egy több oldalas beszámoló olvasható a Rockstar üdvöskéjéről, a GTA IV-ről.A srácok egy kisebb ízelítőt kaptak a játékból, így a több oldalas cikkben felelhető információk garantáltan valósak. Lássuk, mi is az a rengeteg újdonság amiről érdemes most szót ejtenünk:

  • A híres Time Squrae a játékban a "Star Junction" nevet viseli.
  • Mobiltelefonuknak óriási szerepe lesz, ha például fegyert akarunk vásárolni, ugyanis ha valamilyen csúzlihoz akarunk hozzájutni, fel kell majd hívnunk az illetékest, le kell vele zsírozni egy találkozót és ezt követően megtörténhet az ügylet.
  • A rendőrség ismét rádión kérhet majd erősítést.
  • Bármiféle bűncselekmény elkövetése után – ha van szemtanú persze – azonnal ránkszállnak a zsernyákok. Amint körözési státuszba kerülünk a térképen egy nagy kör jelzi majd, hogy jó lenne lelépni. Ha sikerül a radaron jelzett körön kívülre kerülni, akkor megmenekültünk a dutyiba kerüléstől.
  • A játékban bárhol használhatjuk majd az internetet. Önéletrajzunkat ide-oda küldözhetjük majd, hogy törbe csaljuk a likvidálni kívánt személyeket.
  • Minden utcának saját neve lesz, így a már említett rendőrök előli meglógás igencsak komoly feladatnak bizonyul majd.

További részletekért fáradjatok az alant bescannelt képekre. A számtalan új kép mellett jó pár érdekes információ is fény derül a srácok előtt bemutatott demóból.


 
Translate »