Oldal kiválasztása

Moziverzum: Megérkezett az első Angyalok és Démonok előzetes!

Moziverzum: Megérkezett az első Angyalok és Démonok előzetes!
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Végre befutott a jövő májusában filmszínházakba kerülő Angyalok és Démonok első kedvcsinálója, amit kiegészítünk egy Valkyrie mozgóképpel is.Angyalok és Démonok:

Dan Brown harmadik regénye jövő év májusában szélesvásznon is átélhető lesz, így a Da Vinci-kód sikerén belbúzdulva kiváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki a következő adaptációból, melynek története a következő: A CERN – svájci Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire – egyik vezető tudósa lányával karöltve felfedez egy új anyagot, az antianyagot, mely az emberiség egyik legnagyobb találmánya. A hír hallatán hirtelen színre lép az évszázadok óta kihaltnak hitt Illuminátusok titkos társasága, akik a híres felfedezés miatt megölik a tudóst, az antianyagot pedig elrabolják. A CERN igazgatója kétségbeesve felkeresi a híres szimbólumkutatót, Robert Langdont, aki az áldozat lányával, Vittoriával karöltve elindul, hogy kiderítse, miért is lett áldozat az apjából. Később pedig kiderül, minden a katolikus egyház ellen irányuló terv része volt.

Valkyrie:

Parádés színészi felhozatal és egy megtörtént esemény feldolgozása garantálja, hogy a decemberben – itthon nem tudom, mikor – mozikba kerülő Valkyrie egy fantasztikus, sokáig emlékezetes történelmi thriller legyen. A filmben olyan színészek játszanak, mint Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy vagy Tom Wilkinson. A történet pedig a híres Hitler elleni merénylet szervezését, az azzal járó nehézségeket dolgozza fel. A Valkyrie fedőnéven futó akció végül kudarcot vallott, pedig mennyi szenvedéstől szabadíthatta volna meg a világot Claus von Stauffenberg generális.

Translate »