Oldal kiválasztása

Fable: Heroes – XBLA-ra költözik a Lionhead sorozata

Fable: Heroes – XBLA-ra költözik a Lionhead sorozata
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A San Fransisco-ban tartott Spring Showcase 2012 rendezvényen mutatkozott be az egyelőre hivatalosan még meg nem erősített, kizárólag XBLA-ra fejlesztett Fable: Heroes.

A Gamasutra csapata a San Fransisco-ban tartott, Microsoft rendezte Spring Showcase 2012 eseményen meginterjúvolta a redmondiak belső címeinek globális marketingjét felügyelő Steve Beinnert, aki több érdekes dolgot is elárult a Microsoft idei terveiről.

 

Beinner az interjúban elmondta, a Microsoft folytatja korábban megkezdett stratégiáját, s továbbra is minden erejükkel azon lesznek, hogy a Kinectet a lehető legtöbb háztartásba eljuttassák. A marketinges elárulta, rengeteg meglepetéssel szolgálnak az idei esztendőre, s ígérete szerint minden kétséget kizáróan nagyobb és izgalmasabb év lesz az Xbox 360 számára az idei.

 

Emellett szó esett az eseményen bemutatott játékokról is, amelyek között a jövő héten megjelenő Mass Effect 3 mellett főszerepet kapott a Halo 4, illetve egy új játék, a Fable: Heroes, amit Xbox Live Arcade-ra jelentett be a Microsoft az eseményen. A Gamasutra oldalán található cikkből időközben eltávolították a Fable-re vonatkozó részt, de az egyik spanyol nyelvű fórumon még megtalálható az eredeti írás tartalma, amiben egyértelműen szerepel a Lionhead sorozatának új játéka.

 

Talán a GDC-n pont a Fable: Heroes-t jelenti be a brit fejlesztőcsapat?

Translate »