Oldal kiválasztása

Guitar Hero World Tour bemutató és verseny

Guitar Hero World Tour bemutató és verseny

Mindig is irigyelted a rock sztárok vad és fékezhetetlen életvitelét? Szeretnél egy saját bandát, hogy Te lehess a legmenőbb arc a baráti társaságodban? Szeretnéd, ha a zenekarokat kísérő lányok körülrajongjanak? Elérkezett a Te időd!

Bandázz össze két barátoddal/barátnőddel és szállj ringbe az értékes nyereményekért az Activision és a BSC Kft közreműködésével megrendezésre kerülő Guitar Hero World Tour versenyen a Saturn Budában 2008. december 19-én!

Az áruházban felállított Guitar Hero World Tour színpadon egész nap lehetőséged lesz kipróbálni magad, de jól vigyázz, a siker utáni vágy a versenytársaidat is a helyszínre csalogathatja.

Háromfős csapatok jelentkezését várjuk a ghwt@bsc.hu e-mail címen, (a határidő 2008. december 17.) vagy a helyszínen a hostesseknél.           

A bandában lennie kell egy dobosnak, egy gitárosnak és egy énekesnek. A szakmai zsűri értékeli a játékban elért pontszámokat, a színpadon nyújtott koreográfiát és persze a zenekar megjelenését. A Beatles korában még elment az öltöny és a nyakkendő, de Neked nem kell ilyen korlátok közé szorítanod magad. Énektudásod hiányosságát feledtesd botrányos kinézeteddel és előadásmódoddal!

Érdemes benevezni a versenyre, mivel a buli mellett értékes nyeremények várják a bátor fellépőket! Az első helyezett trió mindhárom tagja gazdagabb lesz egy brutális Guitar Hero World Tour Super Bundle szettel, melyben a játékszoftveren kívül, a mikrofon, a gitár és egy komplett dobfelszerelés is megtalálható. A második helyezett csapatnak sem lesz oka búslakodni, mivel az ő nyereményük három darab Guitar Hero World Tour Guitar Bundle lesz, amely tartalmazza a játékszoftvert és egy gitárt. A harmadik helyezett banda nyereménye egy-egy Guitar Hero World Tour játékszoftver lesz.

Minden fellépő csapat Guitar Hero World Tour pólót kap ajándékba!

A játékról bővebben: http://worldtour.guitarhero.com/

Helyszín:

Mammut, Saturn Buda

1024, Budapest, Lövőház utca 2-4.

Időpont:

A próbák reggel 10:00 órától folyamatosan a Saturnban felállított színpadon, a verseny este 19:00-től 23:00 óráig tart!

Érdemes lesz napközben is kilátogatni a Saturnba, mivel a hostess lányok bizonyos időközönként értékes Guitar Hero ajándékokkal lepik meg a játékot kipróbáló önjelölt rock sztárokat.

Translate »