Oldal kiválasztása

Részletek az új Batman-játékról!

Részletek az új Batman-játékról!

A Kotaku egy belső forrásra hivatkozva közölte le az állítólag készülő Batman-adaptáció első információit.

Pár héttel ezelőtt Gordon felügyelőt megformáló Gary Oldman kottyintotta el, hogy állítólag készül a The Dark Knight játékadaptációja, melyr Oldman szerint fantasztikus és már játszott is vele. Az elkotyogott infó azonnal megmozgatta a hírportálok fantáziáját és egyesek azonnal lelki szemeik előtt látták, hogy az adaptációt a Pandemic csapata hegeszti.

A Kotaku belső forrására alapozva most az első információkra is szert tett, igaz, hivatalos bejelentést továbbra se kaptunk, így ne vegyétek készpénznek a kiszivárgott információkat. Az informátor megerősítette, hogy a Pandemic készíti a játékot, mely valóban játszható már. A tevek szerint egy hatalmas bejárható nyílt világ lesz Gotham City, amolyan GTA-stílusban. A Denevérember legmodernebb kütyüi és járművei is felvonulnak és ha épp nem a Batmobile-al portyázunk, akkor Pókember stíluban ugrálhatunk a hatalmas felhőkarcolók között. A pletykák szerint azonban óriási nagy hibája van a játéknak. A forrás szerint a harcrendszer csapnivaló. Batman nagyon kevés mozdulatra képes és ez túlságosan repetítivé teszi a játékot, ráadásul a kamerarendszer is pocsékul működik.

Mivel hivatalos bejelentésre még mindig nem került sor, így hivatalos megjelenési dátumot se tudunk, ergo ha ezek a hibák valóban léteznek, akkor lehet van idő orvosolni őket.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »