Oldal kiválasztása

Elindult a PS Store legújabb leárazása

Elindult a PS Store legújabb leárazása
3 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Ezúttal a kritikusok választása alapján árazott le számos sikercímet a Sony, melyeket akár 60%-os kedvezménnyel is megvásárolhatunk.

Néhány az érdekes címek közül:

 

Mortal Kombat 11: Ultimate (40%) – 10.794 Ft

A Mortal Kombat az a széria, amit biztosan nem kell senkinek bemutatni, a brutális kivégzésekkel és csonkolásokkal operáló játéksorozaton több generáció nőtt fel, és aki kicsit is jártas a Gaming témában az biztosan ismeri Scorpiont, Sub-Zerot, Raident és a többi ikonikus harcost.

Két évvel ezelőtt a Respawn Entertainment elhozta a játékosoknak a Fallen Ordert, ami minden várakozást felülmúlt, és egyértelműen az új generációs Star Wars játékok koronázatlan királya lett, amely minden Star Wars rajongó Gamer számára kihagyhatatlan.

A Rockstar Games vadnyugati kalandjának folytatása (vagyis inkább előzménye), osztatlan sikert aratott a kritikusok és a játékosok körében egyaránt, így aki szerette a GTA-t és a Cowboyokat, azok számára kiváló választás lehet, viszont arra mindenki számítson, hogy a történetmesélés igen csak komótos tempóban halad, viszont annyi a tennivaló, hogy több száz órát is elüthetünk.

A DOOM-ot sokan az FPS-ek atyjának tartják, nem is csoda, hiszen John Romero és csapata 1993-ban történelmet írt a széria első részével, majd jöttek a jobb és rosszabb folytatások, míg 2016-ban a széria újra magára talált, majd négy évvel később érkezett is a folytatás, ami nagyobb, szebb és jobb volt, sőt, most a Deluxe Edition-ben minden eddig megjelent kiegészítőt is bezsebelhetitek. Nos, ki vágyik egy kis démon hentelésre?

A teljes listát pedig ide kattintva érhetitek el. A kedvezmények február 18-ig elérhetőek.

Translate »