Oldal kiválasztása

X360: 3D-s dashboard van készülőben?

X360: 3D-s dashboard van készülőben?
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Kotaku úgy fest megint belenyúlt a tutiba, ugyanis a blog állítása szerint készülőben van egy új kezelőfelülettel rendelkező X360 Dashboard, mely a jelenlegi állás szerint teljesen 3D-s lenne.

Már csak 12 nap van hátra az idei E3-ig, de könnyen megeshet, hogy szegény Microsoftnak nem lesz mit lelepleznie Los Angeles-ben. Sokáig mindenki arra várt, hogy a Newton néven futó mozgás érzékelős kontrollert jelentik be hivatalosan, illetve az új technológiát támogató játékok listáját, aztán ma délelőtt sokan már egy új, nagyobb merevlemezzel ellátott X360 Premium pakkról csiripeltek, a Kotaku pedig mindenkire rákontrázott, ugyanis biztos információkra alapozva arról számoltak be, hogy az említett új kontroller mellett egy három dimenziós felhasználói interfészt is lelepleznek a redmondiak, mely gyakorlatilag a jól ismert Dashboard felturbózott változata lenne. Az egész lényege, hogy  térben is rendezhető lenne a menü, így ez az egész kicsit a Különvélemény című film egyik jelenetére hajaz.

A bejegyzést végül egy újabb informátor gyakorlatilag meg is erősítette, ugyanis a nevét elhallgatni kívánó forrás állítása szerint a Kotaku híre 95%-ban megfelel a valóságnak, ráadásul azt is sikerült megtudnunk, hogy az új interfészen az a Schematic dizájnügynökség dolgozik, akik korábban a Különvélemény című filmben látott mozgásérzékelős felületet is készítették.

Translate »