Oldal kiválasztása

Készen állsz az új Galaxy-ra?

Készen állsz az új Galaxy-ra?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jövő héten csütörtökön, a Time Square-en megrendezett rendezvényen rántja le a leplet a Samsung új okostelefonjáról, a Galaxy S4-ről. A jeles eseményt egy ötletes teaser trailerrel promótálja a dél-koreai cég.

Az egyetlen percig se kérdés, hogy jövő héten csütörtökön (helyi idő szerint másnap hajnalban) a Samsung lerántja a leplet a Galaxy S4-ről. A dél-koreai óriás a bejelentés kapcsán semmin se spórol, az eseményre ugyanis New York-ban, a Time Square-en kerül sor.

Hogy mit kínál majd az új készülék, egyelőre kérdéses, de egyes pletykák szerint ez az okostelefon lehet majd az első nyolcmaggal szerelt készülék, köszönhetően a Samsung saját fejlesztésű Exynos 5 Octa csipjének. A processzor állítólag Snapdragon 600-as lesz, a kijelző egy 4,99 hüvelykes Super Amoled lesz, 1080p felbontás támogatással, de kapunk még 13 megapixeles kamerát, és 2 GB belső memóriát is.

A New York Times nem rég egy névtelen, de a Samsunghoz közelálló forrásra hivatkozva arról írt, hogy az erős hardveren túl izgalmas kényelmi funkciók is belekerülnek a telefonba. Ilyen lehet a szemmel történő görgetés. Például, ha olvasunk egy cikket, s az olvasó leért a cikk aljára, akkor a Galaxy S4 ezt érzékeli, és automatikusan továbbgörget a következő bekezdéshez.

Translate »