Oldal kiválasztása

3ds Max nyílt nap Debrecen

3ds Max nyílt nap Debrecen
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Előadásra és szakmai beszélgetésre várja az érdeklődőket a Mesharray Digitális Média Iskola június 5-én, a Debreceni Egyetem Műszaki Karára.A 17:15-kor kezdődő 3ds Max Mesterkurzus bemutatón az érdeklődők megismerkedhetnek a Mesharray gyártói akkreditációval rendelkező debreceni képzésével, valamint oktatóival, akik a nemzetközileg is elismert helyi játékfejlesztő stúdió, az Invictus Games szakemberei.

A Mesharray Digitális Média Iskola idén márciusban alapította első vidéki oktatótermét a Debreceni Egyetem Műszaki Karán, hogy Budapest után Kelet-Magyarországon is magas szintű számítógépes grafikai képzéseket biztosíthasson. Az együttműködés keretében a Mesharray szervezésében folyamatosan induló 3D grafikai képzéseknek a Debreceni Egyetem ad otthont, míg a technikai felszereltséget, az oktatási eszközöket, a hivatalos gyártók által akkreditált tananyagot és a szakmai hátteret a Mesharray biztosítja. A képzések előadói a Debrecenben működő Invictus Games játékfejlesztő stúdió szakemberei, így a Mesharray Debrecen hallgatói komoly produkciós tapasztalattal rendelkező oktatók segítségével szereznek naprakész és gyakorlati tudást. A kelet-magyarországi régióban egyedülálló 3ds Max Mesterkurzust elvégző hallgatók hivatalos gyártói oklevelet és a Debreceni Egyetem kreditpontjait kapják.

A nyílt napon az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a 3D grafika kulisszatitkaiba, mindent megtudhatnak a Mesharray Debrecenben induló képzéseiről, és megismerkedhetnek az oktatókkal, akik a játékfejlesztés érdekességeibe is betekintést adnak.

A bemutatón való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztráció:

www.mesharray.hu

Translate »