Oldal kiválasztása

Iron Man: Superbowl XLII TV SPOT

Iron Man: Superbowl XLII TV SPOT

A vasárnap hajnalban lejátszott negyvenkettedik Superbowl döntő szünetében vetítették le a május másodikán filmszínházakba vándorló Iron Man fél perces reklámját.

Vasárnap hajnalban került sor a negyvenkettedik Superbowl döntőre, ahol a New England Patriotrs negyedszer próbálta elhódítani a Lombardi trófeát. Az egész idényben remekül szereplő New England céja nem csak a végső győzelem megszerzése volt, hanem a tökéletes idény teljesítése is, mely ezidáig csa Larry Csonka vezette Miami Dolphins legendás csapatának sikerült. A New York Giants azonban egy nagyon izgalmas mérkőzés során az utolsó pillanatokban kiénekelte a sajtot a Patriots szájából és végül az Eli Manning vezette csapat emelhette magasba a Lombardi trófeát.

A nagy szünetben a szokásos koncert mellett tévék millióin vetítettek különféle tévéreklámokat. A stúdiók többsége kifejezetten erre az alkalomra készít különleges spotokat. A Paramount is így tett a május 2-án mozikba kerülő Marvel-adaptációval, a Vasemberrel, melyben Robert Downey Jr. formálja majd meg a ’60-as évek hősét.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »