Oldal kiválasztása

Éledezik az Interplay

Éledezik az Interplay
15 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nagyon úgy fest, hogy a korábban szebb napokat is megélt Interplay friss erőre kap és újra visszatér gyökereihez, hogy megrengesse a játékvilágot.

Az Interplay feje,  Herve Cain ma egy igazán merész kijelentést tett. Mindenképpen szeretné elkészíteni régi klasszikusának, a Falloutnak az MMO verzióját. Persze még nem nagyon tudja, hogy miből halássza össze a szükséges dollármilliókat, de hihetetlenül elszánt az üggyel kapcsolatban. Elsőként visszacsábítótta a korábban Troika Gamesnek dolgozó egykori Fallout grafikust, Jason Andersont, aki a projekt művészeti vezetője lesz.

Érdekesség, hogy miután a Bethesda felvásárolta a Fallout jogait – csak az Online nincs a kezében – máris előállt az Interplay a nagy ötlettel. Azért a dologhoz hozzátartozik, hogy a Bethesdának van beleszólása a munkába, ugyanis ha nem ér el egy kívánt minőséget a játék, vagy nem termel elég felhasználót, akkor mehet a kukába az egész.

Herve amúgy azt is elkottyintotta, hogy ha sikerül némi pénzmagra szert tennie, akkor a régi nagy klasszikusok, mint például a Descent, a Redneck Rampage, a Kingpin és az Earthworm Jim feltámasztása sem kizárt.

Translate »