Oldal kiválasztása

Humble THQ Nordic Bundle a Playstation tulajok örömére

Humble THQ Nordic Bundle a Playstation tulajok örömére
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Figyelem Playstation tulajok, ez most nektek szól! A legújabb Humble Bundle keretein belül egy rakat játékra tehetitek rá kis mancsotokat, köztük pár igen kellemes darabra!

A Humble Bundle minősége igen változó, vannak jobb és rosszabb hetei is, de az biztos, hogy a konzolosoknak ritkán kedveznek. Ilyen kivételes alkalom a mostani is, amelynek keretében most 13 különböző címet zsebelhettek be Playstation 3 illetve 4 platformokon.

Az egyetlen bökkenő, hogy sem angol (UK), sem magyar accountokhoz nem aktiválhatóak, így aki ezekre a címekre kicsit is vágyik, kénytelen lesz legalább egy USA fiókot regisztrálni, a támogatott országok listáját megtaláljátok Bundle oldalán.

Ha ez nem szegte kedveteket, akkor már a minimális, 1 dolláros összegért is kaphattok jó játékokat, köztük a kultikus Red Faction-t, Deponia első részét, vagy az alapjátékot és a kiegészítőt is magába foglaló Arcania: The Complete Tale-t.

Ha megugorjuk az átlag árat (ez a jelenlegi pillanatban 11.69 dollár, ami folyamatosan változik, attól függően ki melyik csomagot vette meg előttünk, így lehet ennél kevesebb vagy több is valamivel) az előbbieken kívül hozzáadódik a Destroy All Humans! 1. és 2. része is, a Battle Worlds: Kronos és a Legend of Kay Anniversary is.

Ha esetleg ez nem lenne elég, akkor a maximális 15 dolláros összegért bezsákolhatjuk az MX vs. ATV Supercross, Darksiders, Darksiders II címeket PS3-ra, vagy ezek feljavított, bővített változatait PS4-re.

Amennyiben felkeltettem érdeklődésed kedves olvasó, az alábbi linken el is érheted őket:

https://www.humblebundle.com/thq-nordic-playstation-bundle

Jó játékot!

Translate »